(Mobiele) opslagtanks

Tankinstallaties

Onze tankinstallaties kunnen zowel bovengronds als ondergronds geïnstalleerd worden. Voor alle soorten brandstofopslag hebben wij een passende oplossing, of het nou om benzine, diesel, AdBlue of oliën gaat.

Heeft u behoefte aan tijdelijke opslag, dan bieden wij u de mogelijkheid om een bovengrondse tank of IBC container te huren. De tankinstallaties, tijdelijke tanks en IBC containers zijn altijd gekeurd in samenwerking met ADR / TNO en Kiwa.

Mobiele oplossingen

Onze mobiele tanks (IBC's) kunnen worden uitgerust met een telemetrie oplossing. De tank geeft een signaal af wanneer deze weer moet worden bijgevuld. 

Een IBC tank is een mobiele buffertank die wordt gebruikt in situaties waar brandstof op locatie nodig is. De tanks zijn geschikt voor tijdelijke brandstofopslag tot 3.000 liter en kunnen worden voorzien van heftruckkokers of een onderstel voor (snel)transport. Een ideale tank als het gaat om grondverzet locaties of agrarisch gebied.

 

 

Advies

Wilt u een uitgebreid advies of wilt u meer weten van ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers.
mail@superoil.nl of 0321 – 387 654.

Brandstoffen bestellen?

Aanvraagformulier invullen